Inköpsresa Kvirr/KKV 16/7-21

Vi startade hos Stefan Ceder i hans mysiga ateljé. Här köpte vi tre konstverk till kommande utlottning, och vi ser så fram emot utställningen nästa sommar- mycket fina målningar!

Nästa besök var hos keramikern Annett Florén, som också ställer ut hos oss nästa sommar. Hon berättade om den mycket speciella, ursprungligen koreanska, teknik hon använder för att bränna sina alster. Mycket intressant och otroligt vackra saker!

Vi åt lunch på Gerlesborgs Konstskola och hann med ett ljuvligt dopp – det var runt 30 grader varmt, så det gjorde gott!

Med ny energi kom vi fram till KKV, där vi fann en väldigt fin och intressant samlingsutställning! Både Stefan och Annett visar några verk här också, men det var verkligen en härlig blandning av stilar och tekniker. Väldigt sevärt!!

Vi hann med ett sista ateljébesök hos Tone Ladegård Thideman, en mycket spännande norsk skulptör.

Dagen avslutades med ett besök på Solhem, där vi fick se en vacker keramik och en jättefin utställning av Per Berger. Vi svalkade oss med en god glass också, inför hemresan till Tjörn. En riktigt härlig och lyckad dag, och finfina nya vinster till lotteriet i bagaget!