Info till medlemmar

Bildresultat för vinter

Här kommer lite information om vad som är på gång i Tjörns Konstförening framöver.

Årsmötet på Billströmska skjuts fram till 18/4. Programmet ser ut som följer:

15-16: Jazz & visor med Jessica & Anna

16-17: Årsmöte + utlottning av 10 konstverk.

Fem konstverk går till medlemslotteriet och fem till närvarolotteri. För våra trogna medlemmar tittar vi på möjligheten att genom en god vän få möjlighet att vara med på närvarolotteriet, även om man vill undvika folksamlingar. Vi återkommer om detta!

*****

P.g.a. det rådande läget med covid19 blir det i år ingen vårresa, men eventuellt blir det en resa till Oslo i höst istället.  Mer info kommer.

*****

En ny vandring på Stenungsön planeras däremot, efter succén från i höstas! Det blir troligen i slutet av april, men mer information om detta kommer i vårens medlemsbrev.

I samarbete med Studieförbundet planerar vi även en medlemsträff med ”På kryss med Taube”: musik varvas med berättande och anekdoter om den store skalden och konstnären Evert Taube. Vi återkommer även om tid och lokal för detta evenemang.

*****

Konstföreningens sommarutställning 2021 har vernissage 19/6, även denna gång i Fria verkstan på Akvarellmuséet. Vi är glada att kunna presentera keramikern Annett Florén och bildkonstnären Stefan Ceder som årets utställare! Dessutom hoppas vi kunna få med en ung och ännu oetablerad konstnär.

Ta hand om er, kära medlemmar, nu går vi mot ljusare tider!! Vänliga vinterhälsningar,